Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw.

Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?

Studie: de keuze voor de consultant PwC Enterprise Advisory
Studie: de keuze voor de consultant PwC Enterprise Advisory

Studie: de keuze voor de consultant PwC Enterprise Advisory

Het Nucleair Forum publiceert op regelmatige basis studies, rapporten en peilingen. Daarvoor werkt het telkens samen met onafhankelijke consultants, die bekend staan om hun expertise, onafhankelijkheid en kritische benadering. De bewezen expertise, transparante werkwijze en kritische attitude van deze studiebureaus is voor ons van essentieel belang om tot betrouwbare, solide en onweerlegbare resultaten te komen.

Voor zijn laatste studie werkte het Nucleair Forum samen met PwC Enterprise Advisory. Het bureau heeft een grote knowhow opgebouwd binnen de energiesector, en wordt om die reden regelmatig geconsulteerd door bedrijven als overheidsinstellingen (onlangs bijvoorbeeld nog door CREG). PwC maakte deze analyse in volle transparantie, en alle cijfers die het gebruikte zijn afkomstig van onafhankelijke en erkende instellingen (Federaal Planbureau, Elia, Internationaal Energie Agentschap, …).

De PwC-studie "De rol van kernenergie en hernieuwbare energie in de energietransitie."

Bekijk hier de volledige studie.

Sleutelwoorden bij dit artikel

Dit kan u ook interesseren…

Nucleair Forum: wie zijn wij?

Het Nucleair Forum verenigt het merendeel van de ondernemingen en instellingen die actief zijn in de toepassingen van kerntechnologie. Het Nucleair Forum wil de referentie bij uitstek zijn over kerntechnologie, zowel voor de pers, voor de beleidsverantwoordelijken als voor het grote publiek. Ontdek meer