29 april 2016 - IRE - ELiT opent officieel haar radiofarmaceutische laboratoria
29 april 2016 - IRE - ELiT opent officieel haar radiofarmaceutische laboratoria

IRE - ELiT opent officieel haar radiofarmaceutische laboratoria.

Met haar dochteronderneming opent zij nieuwe markten en goede groeivooruitzichten, IRE versterkt haar leidende positie in de productie van radio-isotopen voor de nucleaire geneeskunde en weerspiegelt de dynamiek van Wallonië op het gebied van de volksgezondheid.

IRE - ELiT opent officieel haar radiofarmaceutische laboratoria

Een dochteronderneming van het Nationaal Instituut voor Radio-elementen (IRE) IRE-ELiT werd opgericht in 2010 en haar activiteiten worden rechtstreeks gericht tot beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en patiënten. Sinds haar oprichting, het leidt tot de site van Fleurus diverse programma's van R & D bij de diagnose en behandeling van kanker. 

Met haar dochteronderneming opent zij nieuwe markten en goede groeivooruitzichten, IRE versterkt haar leidende positie in de productie van radio-isotopen voor de nucleaire geneeskunde en weerspiegelt de dynamiek van Wallonië op het gebied van de volksgezondheid. Deze dynamiek wordt ook weerspiegeld in het niveau van de werkgelegenheid die de afgelopen 6 een groei van meer dan 50% opgetekend. IRE en IRE-ELiT heeft 220 medewerkers.

Dit kan u ook interesseren…

Over het Nucleair Forum

Het Belgisch Nucleair Forum wil de referentie bij uitstek zijn over kerntechnologie: voor de pers, de politiek en het grote publiek. Het wil mensen informeren aan de hand van een reeks uiteenlopende acties. Ontdek meer