29 april 2016 - IRE - ELiT opent officieel haar radiofarmaceutische laboratoria
29 april 2016 - IRE - ELiT opent officieel haar radiofarmaceutische laboratoria

IRE - ELiT opent officieel haar radiofarmaceutische laboratoria.

Met haar dochteronderneming opent zij nieuwe markten en goede groeivooruitzichten, IRE versterkt haar leidende positie in de productie van radio-isotopen voor de nucleaire geneeskunde en weerspiegelt de dynamiek van Wallonië op het gebied van de volksgezondheid.

IRE - ELiT opent officieel haar radiofarmaceutische laboratoria

Een dochteronderneming van het Nationaal Instituut voor Radio-elementen (IRE) IRE-ELiT werd opgericht in 2010 en haar activiteiten worden rechtstreeks gericht tot beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en patiënten. Sinds haar oprichting, het leidt tot de site van Fleurus diverse programma's van R & D bij de diagnose en behandeling van kanker. 

Met haar dochteronderneming opent zij nieuwe markten en goede groeivooruitzichten, IRE versterkt haar leidende positie in de productie van radio-isotopen voor de nucleaire geneeskunde en weerspiegelt de dynamiek van Wallonië op het gebied van de volksgezondheid. Deze dynamiek wordt ook weerspiegeld in het niveau van de werkgelegenheid die de afgelopen 6 een groei van meer dan 50% opgetekend. IRE en IRE-ELiT heeft 220 medewerkers.

Dit kan u ook interesseren…

Nucleair Forum: wie zijn wij?

Het Nucleair Forum verenigt het merendeel van de ondernemingen en instellingen die actief zijn in de toepassingen van kerntechnologie. Het Nucleair Forum wil de referentie bij uitstek zijn over kerntechnologie, zowel voor de pers, voor de beleidsverantwoordelijken als voor het grote publiek. Ontdek meer